Διοργάνωση

logo elia

Κάλυψη

MUSIC-LAB NEO

Προηγούμενα φεστιβάλ

no-drugs

Βίντεο!

Οδικώς

1. Από Εθνική Οδό Λαμίας - Αθήνας

Στο 200ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, ακολουθούμε τον οδικό άξονα προς Άμφισσα - Ναύπακτο - Αντίρριο και 14 περίπου χιλιόμετρα μετά, στρίβουμε δεξιά στο ύψος του χωριού Σκαμνός, περνάμε από την Οίτη, την Παύλιανη και μετά από 2 χιλιόμετρα περίπου είμαστε στο Οροπέδιο Αγίας Τριάδας.

 

2. Από Αράχωβα - Δελφούς - Άμφισσα

Ακολουθούμε το δρόμο από Άραχωβα προς Άμφισσα και αφού περάσουμε την Άμφισσα, συνεχίζουμε με κατεύθυνση προς Λαμία. Στη θέση 51° χιλιόμετρο ακολουθούμε τον δρόμο πού υπάρχει αριστερά (υπάρχει οδική σήμανση με τα ονόματα των χωριών Καλοσκοπή, Παύλιανη κτλ.). Στη διασταύρωση μετά τη Καλοσκοπή, στρίβουμε δεξιά και μετά από 2 χλμ. φθάνουμε στο Οροπέδιο Αγίας Τριάδας

 

3. Από Πάτρα - Ναύπακτο - Ευπάλιο - Γαλαξίδι - Ιτέα

Ακολουθούμε τον οδικό άξονα Αντίρριο - Ιτέα - Άμφισσα - Λαμία και αφού περάσουμε την Άμφισσα στη θέση 51° χιλιόμετρο ακολουθούμε τον δρόμο πού υπάρχει αριστερά (υπάρχει οδική σήμανση με τα ονόματα των χωριών Καλοσκοπή, Παύλιανη κτλ.). Στη διασταύρωση μετά τη Καλοσκοπή, στρίβουμε δεξιά και μετά από 2 χλμ. φθάνουμε στο Οροπέδιο Αγίας Τριάδας.

 

4. Από Λειβαδιά - Αμφίκλεια

Έξω από τη Λιβαδειά μπαίνουμε στην παλιά εθνική οδό και περνάμε από Αμφίκλεια – Πολύδροσο – Λιλαία – Μαριολάτα – Γραβιά - Καστέλλια – Οινοχώρι – Καλοσκοπή και τέλος φτάνουμε στο Οροπέδιο Αγίας Τριάδας.

 

Χάρτης Google

συντεταγμένες για GPS: